In 3 stappen uw

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen? Dit kan bij AClass Verhuur in 3 eenvoudige stappen vraagt u een offerte aan. Eerst zoekt u de producten die u wilt huren voegt deze aan de offerteaanvraag toe. Bent u klaar met het toevoegen van de producten? Dan kunt u de offerte naar afronden, zodra deze is afgerond nemen wij contact met u op.

Nieuw

Citruspers "santos"

€ 32,00 excl. BTW

De weergegeven prijzen zijn exclusief transport en
eventuele schoonmaakkosten.

Aan mijn verlanglijst toevoegen

AClass Verhuur

Verhuren is meer dan alleen het uitleveren van meubilair, accessoires en apparaten.Het heeft te maken met persoonlijke aandacht, zorg voor het materiaal en meedenken met de klant.

Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid, vertrouwen een voorwaarde! Huren bij A-Class Verhuur betekent allereerst dat u kunt rekenen op kwaliteit. Materiaal van A-Class Verhuur is altijd eerste klas!, wat betreft deugdelijkheid én uitstraling. Of het nu gaat om een enkele stoel of de volledige inrichting van uw accommodatie; al het materiaal verkeert in uitstekende staat, functioneert zoals het moet en is keurig onderhouden. Bovendien wordt wat u huurt gebracht, gehaald en op verzoek voor u opgebouwd.

Laatste Nieuws

AClass Verhuur BV

Kantooradres

Wolfhezerweg 4

6861AB, Oosterbeek

026-4952453

Fax: 0264952804

Vestiging Velp (GLD)

06-53329004

info@aclassverhuur.nl

Vestiging Amersfoort

06-22100002

info@aclassverhuur.nl