In 3 stappen uw

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen? Dit kan bij AClass Verhuur in 3 eenvoudige stappen vraagt u een offerte aan. Eerst zoekt u de producten die u wilt huren voegt deze aan de offerteaanvraag toe. Bent u klaar met het toevoegen van de producten? Dan kunt u de offerte naar afronden, zodra deze is afgerond nemen wij contact met u op.

Klapstoelen huren

Organiseert u een evenement of bijeenkomst waar veel gasten bij aanwezig zullen zijn en bent u op zoek naar een oplossing om al deze gasten een zitplaats aan te kunnen bieden? Dit kan heel simpel door het huren van klapstoelen. Klapstoelen kosten niet veel ruimte wanneer ze ingeklapt staan en zijn vaak makkelijk uit te klappen. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze prettig zitten zodat de gasten vol aandacht bij het evenement kunnen zijn in plaats van bij de stoel die niet prettig zit. Wanneer u klapstoelen bij ons huurt, kunt u er vanuit gaan dat deze prettig zitten.

Waarom uw klapstoelen huren bij AClass verhuur?

  • Scherpe tarieven;
  • Zorg voor het materiaal;
  • Wij kunnen het desgewenst brengen, halen en opbouwen;
  • Persoonlijke aandacht.

Meer dan alleen klapstoelen huren?

AClass Verhuur is een totaalaanbieder op het gebied van het verhuren van producten die nodig zijn om feesten en evenementen te laten doen slagen. U kunt werkelijk van alles bij ons huren, van linnen tot glazen, van catwalk tot tafeltap en van bestek tot tenten. Wij vinden het belangrijk om een goede service te bieden en zien het verhuren van onze producten niet alleen als het even uitleveren van de producten. Wij denken graag met al onze klanten mee, of er nu één product door u gehuurd wordt of 30 producten. Wij geven graag persoonlijke aandacht en u kunt rekenen op de beste kwaliteit zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens het evenement. Wij zorgen mede door de goede kwaliteit van onze producten dat uw evenement zal slagen. Indien u wenst bouwen wij zelfs voor u op, zodat u zich op belangrijkere zaken kunt richten die dag. Wilt u meer informatie over statafels huren of over één van onze andere producten? Dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 026-4952453,  of u kunt een e-mail sturen naar: info@aclassverhuur.nl.


AClass Verhuur

Verhuren is meer dan alleen het uitleveren van meubilair, accessoires en apparaten.Het heeft te maken met persoonlijke aandacht, zorg voor het materiaal en meedenken met de klant.

Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid, vertrouwen een voorwaarde! Huren bij A-Class Verhuur betekent allereerst dat u kunt rekenen op kwaliteit. Materiaal van A-Class Verhuur is altijd eerste klas!, wat betreft deugdelijkheid én uitstraling. Of het nu gaat om een enkele stoel of de volledige inrichting van uw accommodatie; al het materiaal verkeert in uitstekende staat, functioneert zoals het moet en is keurig onderhouden. Bovendien wordt wat u huurt gebracht, gehaald en op verzoek voor u opgebouwd.

Laatste Nieuws

AClass Verhuur BV

Kantooradres

Wolfhezerweg 4

6861AB, Oosterbeek

026-4952453

Fax: 0264952804

Vestiging Velp (GLD)

06-53329004

info@aclassverhuur.nl

Vestiging Amersfoort

06-22100002

info@aclassverhuur.nl