In 3 stappen uw

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen? Dit kan bij AClass Verhuur in 3 eenvoudige stappen vraagt u een offerte aan. Eerst zoekt u de producten die u wilt huren voegt deze aan de offerteaanvraag toe. Bent u klaar met het toevoegen van de producten? Dan kunt u de offerte naar afronden, zodra deze is afgerond nemen wij contact met u op.

Over Ons

De kernwaarden van A-Class Verhuur zijn: kwaliteit, service, klantgerichtheid en flexibiliteit. Dit zijn geen loze kreten maar principes die de basis van onze werkwijze vormen. Deze basis is erop gericht u op een zo goed en klantvriendelijk mogelijke wijze te bedienen, om zo een succesvolle bijdrage te leveren aan uw feest of evenement.

Kwaliteit
A-Class Verhuur levert de essentiële bouwstenen van een feest of evenement. Het succes van uw evenement valt of staat mede met de kwaliteit van de producten die u inhuurt. A-Class Verhuur maakt niet alleen gebruik van een uitstekende kwaliteit materialen, daarnaast controleren wij met regelmaat de staat van de artikelen en waarborgen we daarmee een constante uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Flexibiliteit
Omdat onze producten vaak de fysieke basiselementen van een evenement vormen vergt dit van A-Class Verhuur veel flexibiliteit. Immers dienen de huurproducten overwegend als eerste basisstukken op een evenement aanwezig te zijn en kunnen ze bij afloop pas als laatste worden weggenomen. Dat dit veelal niet tijdens kantooruren kan plaatsvinden begrijpt A-Class Verhuur als geen ander. De flexibiliteit van A-Class Verhuur is dan ook niet tijdgebonden en kent geen extra nacht- of weekendtoeslag, dus één standaardtarief zonder “kleine lettertjes”.

Klantgericht
De organisatie van een evenement is geen kinderspel. Of dat nu een feest voor 2500 mensen is of een wat meer bescheiden diner voor 30 personen. De gasten dienen een onuitwisbare herinnering over te houden en nog lang over het feest na te praten. Als ervaren Master in verhuur kan A-Class Verhuur u professioneel adviseren en meedenken bij de realisatie van uw evenement. Dit vinden wij vanzelfsprekend, wij willen uw evenement laten slagen.

Service
Bij de realisatie van een groot evenement zijn laatste ad hoc moment aanpassingen en aanvullingen ter optimalisatie een veel voorkomend probleem. Het makkelijk meebewegen met de organisatorische grillen van een evenement is een van de kenmerken van A-Class Verhuur.


AClass Verhuur

Verhuren is meer dan alleen het uitleveren van meubilair, accessoires en apparaten.Het heeft te maken met persoonlijke aandacht, zorg voor het materiaal en meedenken met de klant.

Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid, vertrouwen een voorwaarde! Huren bij A-Class Verhuur betekent allereerst dat u kunt rekenen op kwaliteit. Materiaal van A-Class Verhuur is altijd eerste klas!, wat betreft deugdelijkheid én uitstraling. Of het nu gaat om een enkele stoel of de volledige inrichting van uw accommodatie; al het materiaal verkeert in uitstekende staat, functioneert zoals het moet en is keurig onderhouden. Bovendien wordt wat u huurt gebracht, gehaald en op verzoek voor u opgebouwd.

Laatste Nieuws

AClass Verhuur BV

Kantooradres

Wolfhezerweg 4

6861AB, Oosterbeek

026-4952453

Fax: 0264952804

Vestiging Velp (GLD)

06-53329004

info@aclassverhuur.nl

Vestiging Amersfoort

06-22100002

info@aclassverhuur.nl