In 3 stappen uw

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen? Dit kan bij AClass Verhuur in 3 eenvoudige stappen vraagt u een offerte aan. Eerst zoekt u de producten die u wilt huren voegt deze aan de offerteaanvraag toe. Bent u klaar met het toevoegen van de producten? Dan kunt u de offerte naar afronden, zodra deze is afgerond nemen wij contact met u op.

Statafel huren?

Organiseert u een feestje in een ruimte waar weinig plaats is voor tafels en stoelen omdat er veel mensen komen? Of organiseert u liever een feestje waar iedereen staat en makkelijker rond kan lopen? Dan zijn statafels een goede optie. Wanneer u statafels wilt huren omdat u er zelf geen enkele heeft, of er meer nodig heeft dan dat u zelf heeft, kunt u bij ons terecht. Wij bieden verschillende soorten en aantallen statafels aan.

Waarom uw statafel huren bij AClass Verhuur?

  • Scherpe tarieven;
  • Zorg voor het materiaal;
  • Wij kunnen het desgewenst brengen, halen en opbouwen;
  • Persoonlijke aandacht.

Meer dan alleen een statafel huren?

Heeft u eigenlijk veel meer nodig dan alleen statafels om uw feestje te doen laten slagen? Wij verhuren zoveel meer dan alleen statafels. Wij verhuren eigenlijk alles om uw feest compleet te maken. Van amuse lepeltje tot glazen en van podium tot linnengoed. Alles dus. Wij zien het verhuren van onze producten als meer dan alleen het uitleveren ervan. Wij zien het als een stukje service met persoonlijke aandacht en het meedenken met de klant om het feest of evenement te laten slagen. Als wij iets extra’s kunnen betekenen voor onze klanten, doen wij dit graag. Al het materiaal verkeert in uitstekende staat, functioneert zoals het moet en is keurig onderhouden. Wanneer u dit wenst kunnen wij het naar u toe brengen en weer ophalen. Wij kunnen het zelfs voor u opbouwen, zodat u hier geen kostbare tijd aan kwijt bent en verder kunt met de organisatie van het feest of evenement.  Wilt u weten welke statafels wij verhuren? U kunt ze bekijken in onze webshop. Wilt u meer informatie over de statafels? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar: 026-4952453, of een e-mail te sturen naar: info@aclassverhuur.nl.


AClass Verhuur

Verhuren is meer dan alleen het uitleveren van meubilair, accessoires en apparaten.Het heeft te maken met persoonlijke aandacht, zorg voor het materiaal en meedenken met de klant.

Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid, vertrouwen een voorwaarde! Huren bij A-Class Verhuur betekent allereerst dat u kunt rekenen op kwaliteit. Materiaal van A-Class Verhuur is altijd eerste klas!, wat betreft deugdelijkheid én uitstraling. Of het nu gaat om een enkele stoel of de volledige inrichting van uw accommodatie; al het materiaal verkeert in uitstekende staat, functioneert zoals het moet en is keurig onderhouden. Bovendien wordt wat u huurt gebracht, gehaald en op verzoek voor u opgebouwd.

Laatste Nieuws

AClass Verhuur BV

Kantooradres

Wolfhezerweg 4

6861AB, Oosterbeek

026-4952453

Fax: 0264952804

Vestiging Velp (GLD)

06-53329004

info@aclassverhuur.nl

Vestiging Amersfoort

06-22100002

info@aclassverhuur.nl