Winkelmand

Over ons

De kernwaarden van A-Class Verhuur zijn: kwaliteit, service, klantgerichtheid en flexibiliteit. Dit zijn geen loze kreten maar principes die de basis van onze werkwijze vormen. Deze basis is erop gericht u op een zo goed en klantvriendelijk mogelijke wijze te bedienen, om zo een succesvolle bijdrage te leveren aan uw feest of evenement.

Kwaliteit
A-Class Verhuur levert de essentiële bouwstenen van een feest of evenement. Het succes van uw evenement valt of staat mede met de kwaliteit van de producten die u inhuurt. A-Class Verhuur maakt niet alleen gebruik van een uitstekende kwaliteit materialen, daarnaast controleren wij met regelmaat de staat van de artikelen en waarborgen we daarmee een constante uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Flexibiliteit
Omdat onze producten vaak de fysieke basiselementen van een evenement vormen vergt dit van A-Class Verhuur veel flexibiliteit. Immers dienen de huurproducten overwegend als eerste basisstukken op een evenement aanwezig te zijn en kunnen ze bij afloop pas als laatste worden weggenomen. Dat dit veelal niet tijdens kantooruren kan plaatsvinden begrijpt A-Class Verhuur als geen ander. De flexibiliteit van A-Class Verhuur is dan ook niet tijdgebonden en kent geen extra nacht- of weekendtoeslag, dus één standaardtarief zonder “kleine lettertjes”.

Klantgericht
De organisatie van een evenement is geen kinderspel. Of dat nu een feest voor 2500 mensen is of een wat meer bescheiden diner voor 30 personen. De gasten dienen een onuitwisbare herinnering over te houden en nog lang over het feest na te praten. Als ervaren Master in verhuur kan A-Class Verhuur u professioneel adviseren en meedenken bij de realisatie van uw evenement. Dit vinden wij vanzelfsprekend, wij willen uw evenement laten slagen.

Service
Bij de realisatie van een groot evenement zijn laatste ad hoc moment aanpassingen en aanvullingen ter optimalisatie een veel voorkomend probleem. Het makkelijk meebewegen met de organisatorische grillen van een evenement is een van de kenmerken van A-Class Verhuur.